Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afellay spot woeste Brobbey in minuut 70: 'Hij scheldt zijn teamgenoot verrot!'

Laatste update:

"Ajax had vandaag totaal geen benul van waar het vandaag om ging", concludeert Afellay terugblikkend op het Eredivisie-duel van zondagmiddag. "Dan kijk je naar het middenveld: Tahirovic en die Noorse aanwinst (Mannsverk, red.). Die geven gewoon totaal verkeerde ballen over tien meter. Mannsverk speelde de bal een keer naar de grensrechter. Hij moet zich ook vaker aanbieden, maar hij wil de bal gewoon niet hebben. Hij heeft gewoon totaal geen benul van wat er zich om hem heen afspeelt."

Meer: Ibrahim Afellay ziet ‘bron van onrust’ in de selectie van Ajax

De reactie van Brian Brobbey na een zwakke pass van Sivert Mannsverk

Een foutieve pass in de zeventigste minuut van Tahirovic richting de voorhoede was 'tekenend' voor Afellay. "Hij gaf een bal die totaal niet bij Brobbey in de buurt kwam. Brobbey schold hem daarna meteen de huid vol. Die houding van Brobbey naar een medespeler is natuurlijk alleszeggend. Ajax was zó passief aan het voetballen en Twente speelt zich er vrij doorheen."

"De ene helft van Ajax loopt gewoon naar achter, terwijl de andere helft naar voren loopt", besluit Afellay. "Ik zag Berghuis ook gebaren maken van: nou jongens, wat gaan we doen. Dit is gewoon een heel onsamenhangend geheel. Het is gewoon binnen de hele organisatie bij Ajax een chaos, en dat zie je ook terug op het veld."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
22
Verweij ziet verbetering bij Ajax: 'Dat pleit in het voordeel van Steijn'
16
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
32
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
21
Zlatan twijfelt in gesprek met Piers Morgan openlijk over kwaliteiten Ten Hag
68
Wedstrijdbezoek in de herfstvakantie? Koop jouw kaarten in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties