Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Engelse fans rakelen opmerkelijke beelden van Hake op na interesse Man United

Laatste update:

Beelden die door het fanaccount werden gedeeld zijn in drie uur tijd al meer dan drieduizend keer bekeken. Het gaat om een fragment van Videoland uit de serie FC Utrecht: No Guts No Glory.

Op de video uit de kleedkamer is te zien dat Hake woest is op Adrián Dalmau, die in december 2020 in het duel tussen FC Utrecht en ADO Den Haag (1-1) in een tijdsbestek van tien minuten twee keer een gele kaart pakt.

"Hey Dalmau!", zo schreeuwde Hake naar Dalmau, die met het shirt over zijn hoofd in de kleedkamer zat. "Heb je niets tegen de jongens te zeggen? In plaats van met je hoofd naar beneden te zitten. Je hebt de wedstrijd verkloot! Twee stomme gele kaarten!"

Op de beelden wordt verbaasd gereageerd door de fans van Manchester United. "Onze aankomende nieuwe coach René Hake maakt zijn spelers volledig af. Ik weet niet zeker hoe de spelers van Manchester United hierop zouden reageren", zo wordt er als bijschrift geplaatst.

Donderdag werd bekend dat Hake door Ten Hag als ideale kandidaat wordt gezien om de technische staf van the Red Devils te ondersteunen. Hij moet samen met Ruud van Nistelrooij overkomen.

De 52-jarige Hake ligt bij Go Ahead Eagles nog tot medio 2026 vast, waardoor Manchester United eerst een akkoord moet zien te bereiken met de club uit Deventer. Volgens Fabrizio Romano zijn de Engelsen ervan overtuigd dat het zal lukken.

Meer nieuws

Julián Carranza rondt overstap af en is officieel speler van Feyenoord
9
Chelsea bereikt akkoord en betaalt 35 miljoen euro om middenvelder los te weken
2
Oostenrijkse voetbalbond komt met slecht nieuws over Gernot Trauner
2
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Barcelona lijkt twee grote namen uit te zwaaien, maar verwijdert berichtgeving
9
Peter Hyballa heeft nieuwe klus als hoofdtrainer te pakken: club nummer 12
3

Meer sportnieuws

Reacties