Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'

Laatste update:

"Ik heb het hem ook verteld, maar een van de dingen die ik heel sterk vond bij Santi is dat hij heel consistent is in de dingen die hij doet", geeft Jahanbakhsh aan. "Sinds dat hij binnenkwam."

Meer: Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip | Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld

"Misschien heeft hij ook veel tips gekregen van zijn vader (Christian Gimenez, red.), die ook profvoetballer was. Hij kan de ervaring van zijn vader inzetten. Sinds dag één kon je gelijk zien dat hij een harde werker is."

"Hij wil echt leren, hij wil zich constant verbeteren. Dan ga je ook snel resultaten zien. Hij is altijd één van de eerste jongens die naar de sportschool gaat en ook na de trainingen gaat hij langer door."

"Het klinkt misschien een beetje cliché, maar dat is echt zijn dagelijkse routine", vervolgt de buitenspeler van de Rotterdammers. "Hij is eigenlijk altijd op de club. Best verrassend, want als je van buiten Europa komt is alles heel anders."

"Als je dan naar een nieuwe club gaat waar alles ineens heel professioneel is, dan moet je je houden aan de dagelijkse routine, op en buiten het veld. Je kon vanaf het begin al zien dat hij hier zou gaan slagen."

"Mijn verwachtingen waren hoog. 'Het wonderkind uit Mexico'; iedereen heeft hoge verwachtingen. De manier waarop hij het heeft gemanaged en waarop hij presteert voor de ploeg is echt uitstekend", besluit Jahanbakhsh.

Meer nieuws

De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
7
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
8
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
17
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
18
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
6
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties