Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax begint dramatisch na interlandperiode; uitgerekend Steijn doet vader pijn

Laatste update:

Ajax hoopte de rug te rechten na het gelijkspel bij Fortuna Sittard voor de interlandbreak (0-0). In Enschede ging het echter al vroeg mis. Michel Vlap vuurde van dichtbij op Gorter en de Ajax-goalie kon niet voldoende pareren. Rots maakte daar dankbaar gebruik van en werkte, na nog een halve redding van Gorter, de 1-0 binnen.

Uitgerekend Sem Steijn bracht zijn vader verder in de problemen. Gorter sloeg een poging van Michal Sadilek naar de buitenkant, waar Manfred Ugalde kon oppikken. De Twente-spits legde de bal panklaar voor Steijn, die voor open doel binnentikte: 2-0. Het betreft de snelste 2-0 achterstand voor Ajax sinds oktober 2008, toen sc Heerenveen de tegenstander was.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
1
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
42
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
43
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
39
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties