Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax druk bezig met nieuwe trainer: 'Potter is vandaag of morgen in Amsterdam'

Laatste update:

"Het lijkt erop dat Ajax werk maakt van de trainer van volgend jaar", begint Willaert bij ESPN voorafgaand aan het duel tussen Ajax en Excelsior. "Ajax zou zeer serieus spreken met Graham Potter. Sterker nog, hij zou vandaag of morgen zelfs al in Amsterdam zijn. Misschien zien we hem straks al op de tribune."

"Dat is opmerkelijk, want een week of twee geleden werd die naam ook al genoemd. Toen zou dat zijn afgeketst in verband met de situatie rondom het schorsen van Alex Kroes", weet Wiellaert. "Nu lijkt Ajax toch door te pakken onder leiding van directeur voetbal Marijn Beuker."

De berichtgeving van Willaert wordt later op de avond bevestigd door Voetbal International, dat toevoegt dat Potter 'meerdere opties heeft'. Tevens heeft Ajax 'ook andere serieuze mogelijkheden in kaart gebracht'. "Mochten de gesprekken alsnog stranden, dan kan Ajax snel doorschakelen", aldus Tim van Duijn namens VI.

Alex Kroes


Mogelijk komt er deze week ook nieuws over Kroes. Donderdag is er een bijeenkomst voor de leden. Michael van Praag en Kroes zullen bij die bijeenkomst aanwezig zijn en het woord nemen over waarom de weggestuurde algemeen directeur wel of niet moet terugkomen.

"Het is niet bekend welke kant dat op gaat", aldus Willaert. "Het is wel duidelijk dat de steun voor Kroes heel groot is. Als Van Praag de leden niet kan overtuigen, kan hem morgen gevraagd worden om zijn besluit te heroverwegen en Kroes in het zadel te laten."

Als Van Praag dat weigert, kan dat leiden tot een vertrek van de Raad van Commissarissen. "Dat zou betekenen dat Ajax opnieuw in een machtsimpasse komt, ook niet gunstig", aldus Willaert. "Een hele moeilijke situatie dus voor de bestuursraad die de bijeenkomst organiseert."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
6
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties