Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord hoeft Excelsior zondag niet te helpen bij afscheid van Arne Slot

Laatste update:

"Nee, natuurlijk niet", laat Van Hanegem aan duidelijkheid niets te wensen over in de Willem&Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. "Zo hebben zij een paar jaar geleden ook niet gedacht."

Meer: ‘Loyale’ en ‘vriendelijke’ Priske klaar voor Feyenoord: ‘Juiste stap voor hem’ | De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd

De Kromme doelt daarmee op het seizoen 2016/17. Feyenoord kon destijds in de 33e speelronde kampioen worden, maar faalde jammerlijk in die missie. De ploeg van toenmalig coach Giovanni van Bronckhorst ging met 3-0 onderuit tegen Excelsior. Een week later werd met 3-1 gewonnen van Heracles Almelo en was Feyenoord alsnog kampioen.

Van Hanegem vindt dus niet dat Feyenoord Excelsior een handje hoeft te helpen. De nummer zestien verzamelde tot dusver 29 punten, evenveel als nummer 15 RKC Waalwijk. De Brabanders hebben echter een iets beter doelsaldo. RKC gaat zondag op bezoek bij kampioen PSV.

"Dan denk ik: Aju, dan had je maar beter moeten spelen. Ze hebben laten zien dat ze aardig kunnen voetballen, dat had je dan maar eerder moeten laten zien", geeft Van Hanegem mee aan de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen.

Feyenoord


Van Hanegem is over het algemeen tevreden over het seizoen dat Feyenoord heeft gedraaid. "Ik geef ze een 7,5. Er zijn wedstrijden geweest van een 8,5, maar je hebt ook punten verspeeld tegen ploegen waarvan je normaal met twee vingers in je neus moet kunnen winnen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Super League verder weg dan ooit: 10e club trekt zich terug en klopt aan bij ECA
0
Griezmann kan voor bijzonder laag bedrag vertrekken door 'geheime' clausule
3
Pak 6x je inzet als Uitblinker Vinícius Júnior de score opent tegen Dortmund!
0
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
3
L'Équipe onthult op welke datum Real Madrid Kylian Mbappé presenteert
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties