Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-flop heeft geen spijt van keuze: 'Dat heeft mij enorm geholpen'

Laatste update:

"Het avontuur in Nederland heeft me enorm geholpen", begint Lucca. "Ajax is een voetbalschool." In de Johan Cruijff ArenA werd hij gezien als de ultieme pinchhitter, mede door zijn lengte en kopkwaliteiten.

"Het was mijn eerste jaar in het buitenland en het heeft mij op mentaal vlak veel geholpen, maar ook op individueel niveau. Het is een andere manier van werken dan in Italië", openbaart de 2,01 meter lange spits.

Zo ongeveer halverwege de zomerse transferperiode van 2022 maakte Ajax bekend dat het Lucca voor een seizoen zou huren van het Italiaanse Pisa, uitkomende op het tweede niveau van dat land. Ajax had daarnaast een koopoptie van tien miljoen euro op de aanvaller bedongen.

Na zestien wedstrijden in het eerste van de club, met twee doelpunten en een assist tot gevolg, hadden de Amsterdammers echter al genoeg gezien van hun tijdelijke stormram. De koopoptie werd niet gebruikt en Lucca keerde terug naar Italië.

Eenmaal terug in zijn thuisland hoefde de boomlange aanvaller niet lang te wachten op zijn volgende transfer. Een week later werd Lucca namelijk wederom verhuurd door Pisa, ditmaal aan Serie A-club Udinese.

Bij laatstgenoemde club is de 23-jarige Italiaan vooralsnog een vaste waarde. Lucca speelde dit seizoen tot dusver in alle wedstrijden bij Udinese, waar ook voormalig Sparta Rotterdam-doelman Maduka Okoye onder contract staat.

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
10
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
36
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties