Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax heeft er weer optie bij op de vleugels: blessuregeval keert terug

Laatste update:

Het is al het hele seizoen een zorgenkindje bij Ajax: wie moeten er op de vleugels staan? Na het geblesseerd wegvallen van Steven Bergwijn begin februari ging die vraag alleen maar luider weerklinken.

Godts was toen al even uit de roulatie, na zijn uitvallen tegen FC Den Bosch in december vorig jaar. Toen verstapte de Belg zich vlak nadat hij de eindstand in Noord-Brabant op 3-3 had bepaald.

Een domper voor zowel Van 't Schip, als Jong Ajax-trainer Dave Vos en de jonge buitenspeler zelf. Godts was zich juist aan het ontpoppen als bepalende speler binnen het beloftenteam.

In twaalf wedstrijden vervaardigde hij zes goals en drie assists voor Jong Ajax. Dat maakt hem nog altijd de op een na productiefste speler namens de huidige nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen.

Waarschijnlijk is dat Godts vrijdagavond begint op de bank bij Jong Ajax. Daar bekleedt de laatste tijd vooral Jayden Banel de linkervleugel.

Dat komt alleen ook omdat Amourricho van Axel Dongen, een van Ajax' grootste aanvallende talenten, óók al in de ziekenboeg zat. Van Axel Dongen maakte echter onlangs zijn rentree in het verloren duel met Telstar (0-3).

Net als Godts en Banel mag Van Axel Dongen al regelmatig invallen bij Ajax 1. Godts lijkt echter de voorkeursoptie te zijn. De Leuvenaar werd dit seizoen acht keer gebruikt, waarvan drie keer onder Van 't Schip, sinds diens aanstelling in november. Van Axel Dongen en Banel staan op respectievelijk vijf en zes invalbeurten.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties