Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax krijgt open sollicitatie: 'Ik heb mijn ervaringen als technisch directeur'

Laatste update:

Grim was de afgelopen paar jaar trainer bij RKC Waalwijk en Willem II, maar was in het verleden ook actief als assistent-trainer en keeperstrainer. In maart vorig jaar werd de Amsterdammer ontslagen bij Willem II, en sindsdien is hij clubloos. Toch geeft hij aan graag weer aan het werk te gaan, bij bijvoorbeeld Ajax. "Ik wil graag aan de slag, maar het moet altijd van twee kanten komen. Anders komt het er niet van", zegt hij tegen Ajax Showtime.

Voorlopig is er echter geen sprake van een dienstverband in Amsterdam, vertelt Grim desgevraagd. "Op dit moment ben ik niet benaderd. Maar één telefoontje en het kan allemaal weer anders zijn. Daar wil ik zeker geen geheim van maken. Ik wil gewoon heel graag aan de slag. Natuurlijk heb ik heel veel jaren Ajax achter mijn naam staan, als jeugdspeler, jeugdtrainer, trainer en assistent-trainer. Ajax is natuurlijk een club waar je een bepaalde binding mee hebt."

Grim staat open voor een baan als hoofdtrainer, maar ook een technische functie is een optie voor hem. In zijn tijd als hoofdtrainer van Almere City en RKC ging hij bijvoorbeeld al deels te werk als technisch directeur. "Ik heb toen spelers gehaald die ik zelf gescout heb, ik had zelf de contacten met de spelers en de zaakwaarnemers. Dat is dus gewoon het werk van een technisch directeur, dus ook daarin heb ik mijn ervaringen." Over een rol in de Raad van Commissarissen zegt Grim: "Ik ben nog te jong en heb nog te veel energie daarvoor."

Ook een baan in het jeugdvoetbal zou Grim zien zitten. "Ik weet ook wel wat daar gevraagd wordt. Ook daar zou ik graag een technische functie in willen hebben en dat hoeft niet alleen bij Ajax zo te zijn. Ik ben gewoon een voetbaldier. Ik wil voetbal kijken en op de hoogte blijven: welke spelers komen eraan? Als je vrij bent, wat is er dan mooier om bij Ajax vier of vijf wedstrijden te kijken op zaterdag?"

Hoop jij dat Fred Grim ooit een technische functie bij Ajax gaat vervullen?

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
3
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
17
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
22
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
27
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties