Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax lijkt goud in handen te hebben: 'Hij geldt bij ons als opvolger van Pjanic'

Laatste update:

Tahirovic werd in het verleden al eens door AS Roma-trainer José Mourinho geprezen, die wel stelde dat de jonge middenvelder een voetballer met twee gezichten is. "De Zweedse Tahirovic is een relaxte en rustige voetballer. Maar als zijn Bosnische karakter de overhand krijgt, dan is Tahirovic een warrior met ongelooflijke potentie", zei Mourinho. Medunjanin, de Bosniër die succesvolle jaren beleefde bij AZ en het afgelopen seizoen voor PEC Zwolle uitkwam, weet zeker dat Ajax vooral de rustige en relaxte versie van Tahirovic te zien krijgt.

"Ajax is altijd veel aan de bal", zegt de momenteel clubloze Medunjanin tegenover De Telegraaf. "Dat is ook de grote kracht van Tahirovic. Hij is technisch enorm goed onderlegd, zoals de meeste Bosnische voetballers." De inmiddels 38-jarige Medunjanin kwam zelf zestig keer uit voor Bosnië. Hij verwacht dat sterspelers als Edin Dzeko (37) en Miralem Pjanic (33) binnenkort gaan afzwaaien. Aan Tahirovic dan de zware taak om dit gat op te vullen. "Tahirovic is een van de spelers die in de toekomst de ruggengraat van het nationale team moet gaan vormen. In de nationale ploeg geldt hij als opvolger van Pjanic."

Volgens Medunjanin is Tahirovic een heel ander type voetballer dan Edson Álvarez. "Je kunt hem misschien nog het beste vergelijken met Kenneth Taylor. Tahirovic is een mooie voetballer, die graag aan de bal komt en als middenvelder grote afstanden aflegt. Het is een echte verbindingsspeler. De druk bij Ajax zal groot zijn. Tahirovic heeft nog maar weinig wedstrijden op topniveau gespeeld. Ajax moet kampioen worden. De vraag is of hij met die druk om kan gaan. Ik denk van wel, het is echt een groot talent."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
9
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties