Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax neemt afscheid van Lucca: Italiaan staat voor transfer naar de Serie A

Laatste update:

Lucca werd begin augustus op voorspraak van Alfred Schreuder naar Amsterdam gehaald. De in januari ontslagen oefenmeester wilde een lange targetman voor het geval Ajax in de slotfase van een wedstrijd een doelpunt moest forceren. De Italiaan maakte echter vooral zijn speelminuten in het beloftenteam. In de hoofdmacht moest hij het doen met hele korte invalbeurten. Hij kwam in het shirt van Ajax tot veertien wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde en één assist gaf. Namens de beloftenploeg kwam hij tot veertien wedstrijden (zes goals, drie assists).

Lucca keert officieel per 1 juli terug naar Pisa, waar hij nog een contract tot medio 2026 heeft. Dat de spits ook volgend seizoen actief is voor de Serie B-club lijkt echter onwaarschijnlijk, daar verschillende clubs hun interesse in de spits kenbaar hebben gemaakt. Volgens de Italiaanse transfermarktexpert wordt Lucca komend seizoen verhuurd aan Udinese. I Bianconeri hebben naar verluidt een optie tot koop van acht miljoen euro bedongen en kunnen de aanvaller na het seizoen 2023/24 voor vier jaar vastleggen.

Sven Mislintat nam begin juni geen blad voor de mond en liet weten dat Ajax zich sowieso op twee posities wil versterken. "Elke positie moet dubbel bezet zijn, dus in aantallen komen we tekort. En dan hangt het van de markt af wie er blijven", zo werd de technisch directeur geciteerd door Voetbal International. De komst van een nieuwe spits en een rechtsbenige centrale verdediger hebben prioriteit. Met de aanstaande transfer van Jurriën Timber naar Arsenal lijkt de komst van één of twee nieuwe centrumverdedigers in ieder geval een must.

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
2
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties