Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion

Laatste update:

Dat heeft alles te maken met de gang van zaken binnen de club uit Wallonië. Het bedrijf dat eigenaar is van Standard, 777 Partners, kwam onlangs namelijk negatief in het nieuws. Het Amerikaanse bedrijf wordt namelijk beschuldigd van fraude, en daarom lopen er meerdere zaken tegen 777 Partners. Daarnaast heeft het bedrijf ook nog te kampen met financiële problemen.

Daardoor zit Standard inmiddels ook in de financiële problemen. Zo konden de spelerssalarissen voor de maand april niet worden betaald, en is het onzeker of de spelers überhaupt nog salaris krijgen dit seizoen.

Dat alles zorgt voor woede bij de harde kern van Standard, dat daarom besloot te protesteren. De selectie wilde vrijdag vanaf het jeugdcomplex naar het stadion vertrekken in een spelersbus, maar dat werd niet mogelijk door een blokkade van de harde kern.

Daardoor lukte het de spelers niet om het stadion op tijd te bereiken, en werd de wedstrijd afgelast. Op een later moment wordt bekend of de wedstrijd op een later moment alsnog wordt gespeeld, of dat Standard het moet doen met een reglementaire nederlaag.

Middels een officieel statement heeft Standard inmiddels gereageerd op de incidenten. "Onze ploeg, die geblokkeerd werd in ons trainingscentrum door bepaalde supporters die hen beletten om het stadion te bereiken, kon bijgevolg onmogelijk deelnemen aan de wedstrijd die vanavond (vrijdag, red.) gepland stond tegen Westerlo. Pogingen tot overleg met die supporters hebben niet geleid tot het vinden van een oplossing om de blokkade op te heffen. Standard betreurt deze situatie ten zeerste en verontschuldigt zich zowel ten opzichte van KVC Westerlo, als ten opzichte van de supporters van beide kampen die vanavond in het stadion aanwezig waren."

In de play-offs om een Conference League-ticket in België staat Standard momenteel op de vijfde plek, waarmee de club Europees voetbal inmiddels kan vergeten. Westerlo heeft vier punten minder en staat zesde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
19
De Roon bewijst na winst Europa League andermaal op X over humor te beschikken
19
De Vrij over juridische strijd met SEG: 'Het verhaal van Alex Kroes klopt niet'
57
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties