Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax schakelt door naar Plan B en lijkt hoop op Arda Güler op te geven'

Laatste update:

Ajax is niet als enige in de markt voor Kadri. Ook Club Brugge hengelt naar de diensten van de tweevoudig Algerijns international. Blauw-Zwart maakte gaandeweg het seizoen al bekend Kadri graag na het seizoen over te willen nemen. De middenvelder liep vorig jaar zomer tijdens een trainingskamp in Nederland een zware knieblessure op, wat hem tot na het WK aan de kant hield. Sinds zijn rentree maakt hij echter een sterke ontwikkeling door.

Kadri kwam dit seizoen, mede door zijn blessureleed, tot 17 wedstrijden, waarin hij 4 keer wist te scoren en 1 keer als aangever fungeerde. Zijn contract bij Kortrijk loopt nog door tot medio 2026, wat maakt dat de Kerels van plan zijn om flink te cashen bij een mogelijk vertrek. Naar verluidt valt de vraagprijs voor Ajax echter lager uit dan voor Brugge, daar Kortrijk Kadri liever niet naar een competitiegenoot laat vertrekken.

De interesse in Kadri kan worden gezien als plan B voor Ajax, daar de Amsterdammers in eerste instantie vol hadden ingezet op de komst van Güler. Er sijpelen echter steeds meer geruchten door dat Fenerbahçe er alles aan gaat doen om het Turkse toptalent nog een jaar binnenboord te houden. Volgens Fabrizio Romano heeft woensdag een ontmoeting plaatsgevonden tussen alle betrokken partijen. Berichten over interesse van Paris Saint-Germain worden naar het rijk der fabelen verwezen.

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
12
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
8
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
60
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties