Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax ziet gewenste concurrent voor Brian Brobbey in Spanje rondlopen'

Laatste update:

Mir ligt bij Sevilla nog tot medio 2027 vast en is volgens Transfermarkt 10 miljoen euro waard. Dat is een stuk minder dan de transfersom die de Europa League-winnaar twee zomers geleden overmaakte naar Wolverhampton Wanderers: 16 miljoen euro. In het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán slaagde Mir er echter niet in om de concurrentiestrijd te winnen van Youssef En-Nesyri, waardoor een uittocht aanstaande lijkt. Valencia, Getafe en Celta de Vigo willen Mir huren.

Sevilla vraagt daarvoor om een flinke huursom. Of Ajax Mir wil kopen of huren is onbekend. De Amsterdammers deden vorige zomer al zaken met Sevilla door Lucas Ocampos op huurbasis aan te trekken. De Argentijn wist in de hoofdstad nooit te overtuigen, waardoor hij vroegtijdig terugkeerde naar Spanje. Volgens de Spaanse berichtgeving heeft Ajax zich al gemeld bij de clubleiding van Sevilla, al heeft een dienstverband in de Eredivisie nog niet de voorkeur van Mir.

In het afgelopen seizoen moest Mir genoegen nemen met een rol als invaller. De spits kwam tot 1.735 speelminuten, verdeeld over 36 officiële optredens. Mir wist 8 keer te scoren en gaf 1 assist. De totale teller voor Sevilla staat op 83 wedstrijden, waarin de Spanjaard 21 doelpunten maakte. Ajax lijkt de zoektocht naar een concurrent voor Brobbey elders te moeten voortzetten, daar Valencia momenteel het meest concreet is voor Mir.

Is Rafa Mir een goede concurrent voor Brian Brobbey?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
14
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
18
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties