Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Al-Nassr en Al-Hilal geven samen meer dan 110 miljoen uit voor twee spelers

Laatste update:

Het bedrag van zestig miljoen euro is de afkoopclausule die in het contract van Otávio staat. Porto en Al-Nassr hebben daarover een mondeling akkoord bereikt. De Saudi's zullen het bedrag niet in één keer overmaken, maar in termijnen. Zodra de contracten definitief rond zijn gemaakt, reist Otávio af naar Riyad om de medische keuring te ondergaan. Als alles volgens plan verloopt wordt Otávio de duurste uitgaande transfer ooit van os Dragões. Momenteel is Éder Militão de koploper (50 miljoen, Real Madrid), gevolgd door Luis Díaz (47 miljoen, Liverpool).

Volgens het Portugese Record gaat de 28-jarige Otávio een driejarig contract tekenen bij Al-Nassr. De middenvelder, die het vaakst aan de rechterkant speelt, gaat zijn salaris in het Midden-Oosten verdrievoudigen. Otávio is bovendien geen onbekende van Cristiano Ronaldo, die al sinds de winter voor Al-Nassr speelt. De geboren Braziliaan is inmiddels veertienvoudig international van Portugal. Op het afgelopen WK in Qatar stond hij in drie van de vier duels in de basis. Bij zijn nieuwe club gaat Otávio waarschijnlijk een middenveld vormen met twee andere zomeraanwinsten, Seko Fofana en Marcelo Brozovic.

Aleksandar Mitrovic
Net als Otávio trekt ook Aleksandar Mitrovic naar de Saudi Pro League. De Serviër aast al wekenlang op een transfer naar Al-Hilal en die lijkt er nu eindelijk te gaan komen. Fulham vroeg in eerste instantie zestig miljoen euro, wat tot grote woede leidde bij Mitrovic en diens zaakwaarnemer Pini Zahavi. Mitrovic stelde zelfs 'nooit meer voor Fulham te willen spelen', maar in het uitduel met Everton kwam hij nog een half uur binnen de lijnen. Het waren zijn laatste minuten voor Fulham, dat volgens Fabrizio Romano 'meer dan vijftig miljoen euro' krijgt voor de aanvalsleider. Sky Sports stelt zelfs dat het minimumbedrag 53,7 miljoen euro is. Mitrovic ondergaat zaterdagavond de medische keuring in Parijs, waarna hij naar Saudi-Arabië trekt. Daar gaat hij een driejarig contract ondertekenen.

Meer nieuws

'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
2
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
37
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
5
Zwaar geëmotioneerde Jude Bellingham weet tranen niet te bedwingen
11
Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
45
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties