Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als je nu talent bij Ajax bent denk je toch: 'Wat doe ik bij deze club?''

Laatste update:

"Van de elf spelers die hij gekocht heeft, krijgen er tien een vijfjarig contract, tot de zomer van 2028", begint Vermeulen. "Alleen Branco van den Boomen niet (contract tot medio 2027, red.). Dan zeggen sommige mensen dat het begroting-technisch handig is, want dan kan je de betaalde bedragen over vijf jaar uitsmeren. Maar stel nou dat Mislintat over een paar maanden weg is. Ik sluit het niet uit."

"Het kan zijn dat er dan heel veel van de door hem gehaalde spelers tegen blijken te vallen", vervolgt de commentator van de NOS zijn betoog. "Dan komt er straks een nieuwe technisch directeur en een nieuwe leiding binnen de club. Dan zit je met allemaal spelers met vijfjarige contracten, waar je vanaf wil. Dat kan je nog een ongelofelijk bedrag gaan kosten."

Ook Ibrahim Afellay mengt zich in de discussie. "Je gaat je ook afvragen hoe slecht de jeugdspelers van Ajax wel niet zijn, als dit je aankopen zijn. En het zijn ook geen aankopen die je voor een of twee miljoen hebt gehaald, het gaat om serieuze bedragen die ze hebben uitgegeven." Ajax gaf in totaal bijna 110 miljoen euro uit aan spelers in de afgelopen transferwindow.

Vermeulen beaamt het punt van Afellay. "Ze hebben de weg voor de jeugdspelers volledig afgesneden. Wat Ajax onder Overmars deed, was kijken naar wat ze in huis hadden en zich vervolgens versterken met een aantal hele goede spelers. Als je nu talent bent bij Ajax en je ziet dat de technisch directeur elf spelers haalt waarvan je je nog moet afvragen hoe goed ze zijn... Dan denk je toch: 'Wat doe ik eigenlijk bij deze club? Ik kan veel beter ergens anders heen gaan.'"

Meer nieuws

'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
33
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
29
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
38
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
21
Zlatan twijfelt in gesprek met Piers Morgan openlijk over kwaliteiten Ten Hag
71
Wedstrijdbezoek in de herfstvakantie? Koop jouw kaarten in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties