Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anderlecht ontslaat trainer na bizarre chaos en schuift Nederlander naar voren

Laatste update:

Mazzù stond pas sinds deze zomer aan het roer in Brussel. Hij leidde de promovendus Union Sint-Gillis vorig seizoen naar een verrassende tweede plek en maakte deze zomer de pikante overstap binnen Brussel. De start was met negen punten uit de eerste drie duels voortvarend te noemen. In de tien wedstrijden die volgden, werd echter nog maar twee keer gewonnen. Anderlecht leed zeven nederlagen en verloor ook alle topwedstrijden.

Zowel tegen Union Sint-Gillis (2-1), AA Gent (0-1) en Club Brugge (0-1) verloor de formatie uit Brussel. Zondagavond leek de ploeg van Mazzù hard op weg naar het achtste competitieverlies. Op bezoek bij Standard Luik stond het 3-1 voor de thuisploeg, toen de wedstrijd gestaakt werd wegens ongeregeldheden. Dit leidde ertoe dat Anderlecht een reglementaire 5-0 nederlaag werd toegekend. Door dit verlies staan les Mauves op een twaalfde plek met zestien punten uit veertien wedstrijden.

De taken van Mazzù worden voorlopig overgenomen door Nederlander Veldman. De 36-jarige trainer werd een jaar geleden overgenomen van Ajax, waar hij vier jaar werkzaam was bij de jeugd. De Amsterdammers hadden Veldman op hun beurt weggehaald bij sc Heerenveen.

Jupiler Pro League
Standard Luik
5 - 0
Anderlecht

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
7
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
33
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
23
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties