Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anderlecht onzuiver tegen West Ham; Gianluca Scamacca matchwinner

Laatste update:

Jan Vertonghen was niet aanwezig bij Anderlecht: de recordinternational lag ziek in bed. Na enig aftasten van beide ploegen had de thuisploeg de beste kans op de openingstreffer. Fábio Silva had het vizier echter niet op scherp. Daarna nam de bedrijvige Yari Verschaeren het doel van West Ham onder vuur maar hij knalde op de vuisten van Alphonse Areola. Anderlecht had vervolgens het geluk dat Saïd Benrahma slordig was, de Algerijn mikte de grootste kans uit de eerste helft over het doel van Van Crombrugge.

De tweede helft begon spectaculair toen Silva het met een omhaal probeerde, maar de Portugees stond buitenspel. Benrahma, voortdurend een plaag voor de Belgen, testte Van Crombrugge opnieuw. In de problemen kwam de keeper echter niet. Aan de andere kant probeerde Wesley Hoedt Areola te verschalken met een vrije trap. De verdediger schoot echter over. Ondertussen was Scamacca ingevallen bij West Ham. De Italiaan had weinig tijd nodig om zicht te laten zien en was bijna meteen trefzeker. Hij kreeg de bal mee van Lucas Paquetá, draaide snel en knalde langs Van Crombrugge in de verre hoek. Anderlecht richtte zich op en dacht vlak voor tijd nog langszij te komen. Lior Refaelov legde de bal panklaar voor Silva, maar ook deze kans was niet aan de Portugees besteed.

Europa Conference League
Anderlecht
0 - 1
West Ham United

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties