Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Andries Noppert trekt keiharde conclusie na afgang tegen Feyenoord

Laatste update:

Noppert kon niet begrijpen dat Heerenveen zo belabberd aan de uitwedstrijd tegen Feyenoord begon. "Ik denk dat je heel erg naïef begint", zo klonk het na afloop in gesprek met verslaggever Pascal Kamperman van ESPN. "De eerste twintig minuten hadden we ons anders voorgesteld, maar als je met deze intentie de wedstrijd ingaat, dan maak je ze het wel heel erg makkelijk. Natuurlijk missen we bepaalde jongens, alleen wil dat niet zeggen dat je zo moet beginnen natuurlijk." Feyenoord stond binnen twintig minuten met 3-0 voor en wist na rust nog driemaal te scoren.

Meer: Driessen ziet keepersprobleem Oranje: ‘Onwaarschijnlijk dat Koeman zoiets doet’ | Andries Noppert tast wederom mis en vergroot misère van Heerenveen

Noppert spaarde zijn ploeggenoten niet na de veegpartij in Rotterdam-Zuid. "We hebben te weinig klootzakken in ons team", liet hij aan duidelijkheid niets te wensen over. "Je geeft de kansen veel te makkelijk weg en het was een soort grote speeltuin voor Feyenoord aan het worden. En dat is wel pijnlijk naar ons toe." Kamperman wilde tot slot nog weten wat Noppert zei na de 5-1 voor Feyenoord, toen hij de spelers van Heerenveen naar zich toeriep.

"Dat het op een gegeven moment wel een keer ophoudt, dat je als keeper alleen maar moet vissen. Dan wil je eigenlijk zeggen: '5-1 is genoeg, leg ze maar weg'. Maar dan krijg je de zesde ook nog om de oren", aldus Noppert, die ook nog kritisch naar zichzelf kijkt. "Als ik de doelpunten terug ga kijken, dan zal ik bij elk doelpunt zeggen dat ik iets anders had kunnen doen. Maar we waren vandaag als team gewoon niet goed genoeg. Dus we hebben nog veel stappen te zetten."

Eredivisie
Feyenoord
6 - 1
sc Heerenveen

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
1
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
38
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
38
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
38
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties