Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Andrés Iniesta krijgt schitterend eerbetoon na laatste duel voor Vissel Kobe

Laatste update:

De inmiddels 39-jarige Iniesta trok na een uiterst succesvolle carrière bij Barcelona in de zomer van 2018 naar Japan. Na 134 wedstrijden, waarin de middenvelder goed was voor 26 doelpunten en 25 assists, speelde Iniesta zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Vissel Kobe. Bij zijn wissel loopt Iniesta redelijk kalm naar de kant, waar Daiju Sasaki klaarstaat om hem af te lossen. Na een uitgebreide knuffel met trainer Takayuki Yoshida neemt Iniesta plaats op de bank.

Na afloop van de wedstrijd komen de emoties wel los bij Iniesta. De J-League deelt beelden waarop te zien is hoe supporters hem uitgebreid toezingen, terwijl zijn vrouw en vijf kinderen voor hem staan. De middenvelder houdt zijn hoofd gebogen en heeft het zichtbaar moeilijk. Ondertussen is er ook een groot spandoek te zien met daarop een afbeelding van Iniesta die de aanvoerdersband draagt, terwijl er op een ander spandoek staat: 'mi capitán Iniesta', oftewel: 'mijn aanvoerder Iniesta'.

Waar Iniesta zijn loopbaan vervolgt, is vooralsnog onduidelijk. De Spanjaard liet in mei, toen hij aankondigde Vissel Kobe te zullen verlaten, weten dat hij nog niet klaar is met voetballen. Iniesta gaf toen aan dat het besluit om de bij de huidige nummer drie van de J-League te stoppen in onderling overleg met de club is genomen. Iniesta won met Vissel Kobe eenmaal de Japanse beker (2019), terwijl ook de Japanse Supercup in de wacht werd gesleept (2020). Eerder won hij met Barcelona viermaal de Champions League en werd hij met Spanje wereldkampioen én tweemaal Europees kampioen.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
3
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties