Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Appjes uit Amsterdam? De eerste bedankjes zijn al binnen, ja'

Laatste update:

"Appjes uit Amsterdam? De eerste bedankjes zijn al binnen, ja", vertelt Boer maandag in het Algemeen Dagblad. De aanhang van Feyenoord was het verleden van Boer zeker niet vergeten. "Het hoort erbij. Ik hoor dat gefluit wel. Het heeft denk ik ook met mijn verleden bij Ajax te maken. Ik heb hier toen ook een Klassieker gekeept. Toen was de sfeer nog heter en grimmiger. Ik houd er wel van."

Boer hield PEC voortdurend op de been. "Het leek aan het eind wel een schiettent op de kermis. De bal ging alle kanten op. Een paar schoten werd geblokt en ik pakte er ook een paar. Het is mijn werk, hè." Het team van John van 't Schip speelde hoe dan ook een goede wedstrijd voor rust, zo zag ook Rick Dekker. "Wij kunnen goed voetballen en dat laten we ook zien."

"En op bezoek bij de kampioen in De Kuip heb je nu eenmaal een keeper als Boer nodig, die goede reddingen maakt en een beetje geluk afdwingt", zo benadrukte de middenvelder, die een verleden bij Feyenoord heeft, in De Telegraaf. Na rust waren de rollen omgedraaid, maar dat was geen schande. "Dit is nog steeds de landskampioen", gaf Bram van Polen aan. "Ik vind ook dat ze verplicht zijn om thuis beter te zijn dan wij. Zeker met dat publiek erachter."

Eredivisie
Feyenoord
0 - 0
PEC Zwolle

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties