Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot grapt: 'De beste positie voor hem is naast mij, op de bank'

Laatste update:

"Dit is een halve finale, dat maakt deze wedstrijd bijzonder", blikt de oefenmeester vooruit. Slot waakt voor de counter van Marseille. "Marseille kan heel goed counteren, dat hebben we gezien een week geleden in De Kuip. We zullen alles goed moeten doen om de finale te halen." Sterspeler Dimitri Payet is een aandachtspunt voor Feyenoord. Hij speelde in De Kuip als valse spits, maar zondag tegen Olympique Lyon (0-3 nederlaag) als linkerspits. "Wat ik als zijn favoriete positie van Payet zie? De beste positie voor hem is naast mij, op de bank. Maar ik vrees dat de trainer daar een andere keuze in maakt", lacht Slot.

Slot heeft één speler in zijn selectie die eigenlijk niet fit is. Hij denkt dat het duel met Marseille te vroeg komt voor Jens Toornstra, die de afgelopen drie officiële wedstrijden miste door een enkelblessure. "Jens zal zeker niet starten, of hij kan invallen is zeer de vraag. Hij zit steeds dichter tegen fitheid aan en we bekijken op de afsluitende training weer hoe hij ervoor staat", aldus Slot. "We hebben hem ook meegenomen met het oog op komende zondag, dan spelen we alweer tegen PSV. Hij is onderdeel van het team, net als bijvoorbeeld Cole Bassett, die morgen niet speelgerechtigd is maar ook is meegereisd."

Hoewel Slot de halve finale bijzonder vindt, is er bij Feyenoord geen 'cupkoorts'. "We hebben er gewoon veel zin in", aldus Slot, die maandagavond met singer-songwriter Flemming en Ronnie Flex werd gespot tijdens een bezoek aan De Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam. "Ja, ik ben maandag ook nog bij de Vrienden van de Amstel geweest. Met de andere leden van de staf. Dat kon prima, al dachten we toen we dat evenement vastlegden niet dat we op deze donderdag nog zouden voetballen. Nee, dat dacht ik ook niet toen we in Pristina aan deze campagne begonnen", doelt Slot op het moeizame tweeluik met FC Drita in de voorronde.

-

Meer nieuws

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
1
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
15
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties