Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arteta 'vernedert' vaste keus in aanloop naar CL-ontmoeting met PSV

Laatste update:

"Ik begrijp niet wat Ramsdale heeft gedaan om gepasseerd te worden. Havertz, oké, maar Ramsdale heeft altijd uitstekend gepresteerd. Waarom wordt hij vernederd?", vraagt Morgan zich af op X. Arteta, die het woensdag met zijn ploeg opneemt tegen PSV, lichtte zijn keuze voor Raya voorafgaand aan de wedstrijd toe en benadrukte zijn voornemen om op alle posities binnen de selectie twee kwaliteitsspelers te hebben.

Meer: Eerste goal Havertz voor winnend Arsenal zorgt voor vreugde-explosie

"Niemand is gegarandeerd van zijn plek in het elftal", sprak de Spaanse coach. "Ik ben ook niet gegarandeerd van mijn plek. We zijn hier om op het hoogste niveau te presteren en ons uiterste best te doen om wedstrijden te winnen. Dat geldt voor iedereen. Als we onszelf die norm opleggen, afgezien van externe factoren waar we geen invloed op hebben, hoeven we het niet groter te maken dan het is."

Het was voor het eerst sinds vorig jaar dat Ramsdale niet aan de aftrap van een Premier League-wedstrijd verscheen. Zijn vervanger, de deze zomer van Brentford gehuurde Raya, hield bij zijn officiële debuut meteen zijn doel schoon. "Ik heb als voornemen om iedereen bij het team te betrekken. Ongeacht de concurrentie moeten alle spelers een eerlijke kans op speeltijd hebben. Dat is mijn boodschap", aldus Arteta.

Op de vraag hoe hij hoopte dat Ramsdale zou reageren, was de Spanjaard glashelder. "Hetzelfde als Gabriel Jesus, hetzelfde als Kai Havertz, hetzelfde als Tomiyasu. We spelen met elf spelers. We spelen niet met tien of negen. Deze situatie is precies hetzelfde. We passen ons aan aan de kwaliteiten van onze spelers en proberen ze vanuit hun sterke punten te laten spelen. Sommige wedstrijden vragen om veranderingen."

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
17
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
68
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties