Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ beleeft dramatische eerste helft in Almelo en zet CL-deelname op de tocht

Laatste update:

Brian De Keersmaecker opende de score voor Heracles na bijna twintig minuten spelen. De middenvelder werd net buiten de zestien aangespeeld en krulde de bal op fabelachtige wijze in de linkerhoek: 1-0. De doelpuntenmaker kreeg kort daarvoor overigens geel en mist hierdoor het eerstvolgende duel van Heracles.

Het werd van kwaad tot erger voor AZ, dat het helemaal weggaf in de slotfase van de eerste helft in Almelo. In de 38ste minuut haalde Riechedly Bazoer Jizz Hornkamp onderuit in het strafschopgebied, waardoor Heracles een penalty kreeg. Hornkamp ging zelf achter de bal staan en stuurde doelman Mathew Ryan de verkeerde kant op.

Slechts twee minuten later kreeg Heracles opnieuw een strafschop. Kristijan Belic gleed ongelukkig uit en nam Bryan Limbombe mee in zijn val. De arbitrage kende geen genade met de AZ'er en kende wederom een strafschop toe. Hornkamp wist Ryan weer te passeren vanaf elf meter: 3-0. Kort voor rust schoot Vangelis Pavlidis van dichtbij nog hoog over, exemplarisch voor de eerste helft van de bezoekers.

Een zeer harde dreun voor AZ, dat juist een overwinning nodig heeft om in de strijd te blijven om de derde plaats. Die positie geeft recht op deelname aan de voorronde van de Champions League voor komend seizoen.

FC Twente


De huidige nummer drie FC Twente kan later deze woensdag optimaal profiteren, mocht AZ inderdaad verliezen van Heracles. De Tukkers gaan op bezoek bij sc Heerenveen en vergroten bij winst de voorsprong op de Alkmaarders naar zeven punten.

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties