Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ neemt ongenadig hard wraak en stopt pas na zeven (!) doelpunten

Laatste update:

Dundee maakte het AZ vorige week nog knap lastig in het eigen Tannadice Park, maar daar was een week later in het AFAS Stadion niets meer van te zien. De formatie van trainer Pascal Jansen had een paar minuutjes nodig om los te komen en liet de Schotten daarna alle hoeken van het veld zien. In minuut 21 opende Pavlidis de score door op de goede plek te staan na een schitterende aanval over links, waarna Reijnders tien minuten later een net zo fraaie offensieve opzet van AZ bekroonde met een treffer: 2-0.

In de tien minuten voor rust werd het alleen nog maar mooier voor AZ. Pavlidis kopte in de 36e minuut raak nadat Dundee-goalie Mark Birighitti er niet goed uitzag en diezelfde keeper moest vervolgens ook vissen toen Reijnders nog maar een keer uithaalde. 4-0 was echter nog steeds niet genoeg voor de Alkmaarders en vooral niet voor Evjen, die al een aantal keer van afstand had geschoten. Zijn vijfde poging was succesvol en eindigde op fenomale wijze in de bovenhoek, waarna de Noor een staande ovatie kreeg. Die hield tot en met de rust aan.

Het was de vraag of AZ het niveau uit de eerste helft vast kon houden en dat leek zeker het geval te zijn. Het AFAS Stadion kon al gauw de 6-0 van De Wit vieren, die na matig verdedigen van Dundee de bal in de korte hoek binnenramde en gedacht zal hebben dat de dubbele cijfers misschien nog wel haalbaar waren. Dat bleek niet het geval. Het duurde 'te lang' totdat Lahdo de zevende treffer op het bord zette, want die viel in minuut 75. Verder leed werd de Schotten daarna bespaard.

AZ speelt in de play-offs van de Conference League tegen het Portugese Gil Vicente, dat over twee wedstrijden afrekende met Riga FC uit Letland. De mannen van Jansen kunnen dus een voor Nederland zeer welkome 'coëfficiëntentik' uitdelen aan Portugal door opnieuw een club uit dat land uit te schakelen. In de derde voorronde ging Vitória SC immers al onderuit.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Europa Conference League
AZ
7 - 0
Dundee United

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties