Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça maakt Clásico-selectie bekend en geeft uitsluitsel over meespelen Pedri

Laatste update:

Pedri, die dit seizoen tot dusver dertig officiële wedstrijden speelde waarin hij zeven keer scoorde, raakte ruim een maand geleden geblesseerd in het duel met Manchester United (2-2). Daardoor miste hij niet alleen vier LaLiga-wedstrijden, maar ook de return tegen de ploeg van Erik ten Hag (2-1 nederlaag) in de tussenronde van de Europa League en de eerste ontmoeting met Real Madrid in de halve finale van de Copa del Rey (0-1 winst). Vrijdag werd bekend dat Pedri door bondscoach Luis de la Fuente wel is opgenomen in de 26-koppige selectie van Spanje voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Noorwegen (25 maart) en Schotland (28 maart).

Op de persconferentie in aanloop naar el Clásico ging Barcelona-trainer Xavi zaterdag in op de fysieke gesteldheid van Pedri. "We wisten dat we een risico zouden nemen als we Pedri zouden oproepen voor dit duel", aldus de oefenmeester. "Op dit moment is hij nog niet volledig fit. Hij moet rust nemen, en volgende week kijken we weer. Ik had het gevoel dat hij nog niet fit genoeg was voor deze wedstrijd. Dit is geen finale. Het is een belangrijke wedstrijd, maar geen finale. We willen niet het risico nemen dat we Pedri de rest van het seizoen moeten missen."

Barcelona en Real Madrid trappen zondagavond om 21.00 uur af in het Spotify Camp Nou. De ploeg van Frenkie de Jong, die vanzelfsprekend wél bij de wedstrijdselectie zit, verdedigt een voorsprong van negen punten op nummer twee Real Madrid. Het wordt de tweede van in totaal drie Clásicos in ruim een maand tijd: in de halve finale van de Copa del Rey staan beide grootmachten dus ook tegenover elkaar. Na de 0-1 winst van Barcelona op 2 maart treffen beide teams elkaar op 5 april opnieuw voor de return.

LaLiga
FC Barcelona
2 - 1
Real Madrid
Hoe eindigt el Clásico?

Meer nieuws

Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
9
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
3
Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
3
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Liverpool
39
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Real Sociedad
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties