Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona bevestigt heuglijk Ronaldinho-nieuws: 'Hij gaat bij ons tekenen'

Laatste update:

João vertrok vorig jaar bij het Braziliaanse Cruzeiro, waardoor hij momenteel transfervrij is. De tiener liep in januari succesvol stage bij de Onder 19 van Barcelona en moet zich nu stap voor stap naar het eerste toewerken. Waar João straks aansluit is nog onduidelijk. "We zijn blij dat het hoofdstuk Ronaldinho een vervolg krijgt. Zijn zoon gaat bij ons tekenen, hij is goed, maar we weten nog niet precies in welk team hij zal gaan spelen."

Laporta is ook om een andere reden zeer verheugd over de komst van João. "We zijn blij. We onderhouden een goede relatie met Ronaldinho. Natuurlijk zal João te maken krijgen met veel druk. Ronaldinho was immers een van de beste spelers aller tijden. Het is aan onze jeugdtrainers om hem te laten ontwikkelen." In tegenstelling tot zijn legendarische vader is João linksbenig. Hoogstwaarschijnlijk zet hij op 22 februari zijn handtekening, wanneer hij zijn achttiende verjaardag viert.

João heeft bij Barcelona grote schoenen te vullen. In totaal speelde zijn vader 207 wedstrijden voor Barcelona, waarin hij goed was voor 94 doelpunten en zeventig assists. In 2005 won de 97-voudig Braziliaans international de Ballon d'Or als speler van Barça, terwijl hij ook twee landskampioenschappen op zijn naam schreef en in 2006 de Champions League veroverde ten koste van Arsenal. Bij Barcelona speelde Ronaldinho samen met Xavi, de huidige trainer van het eerste elftal van de Catalanen.

Meer nieuws

'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
3
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
10
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties