Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona hoeft niet na te denken over bod van tachtig miljoen euro'

Laatste update:

Pedri zette een maand geleden zijn handtekening onder een nieuw contract in het Camp Nou, waarmee de Spaans international zich tot medio 2026 aan Barça verbond. Met een (in Spanje verplichte) ontsnappingsclausule van één miljard euro wilden de Catalanen andere geïnteresseerde clubs afschrikken, maar volgens AS is dat niet gelukt. Bayern is serieus in de markt voor Pedri en wil in januari of anders in de zomer een megabod uitbrengen.

Der Rekordmeister is zich bewust van de penibele financiële situatie van Barcelona en denkt wel degelijk een kans te maken om Pedri los te weken. Ruim een jaar geleden betaalde Barça zelf 'slechts' zeven miljoen euro om de momenteel geblesseerde jongeling weg te halen bij Las Palmas. Pedri zelf voelt er volgens AS niet veel voor om opnieuw van club te veranderen. Hij is erg op zijn gemak in Barcelona en wil zich doorontwikkelen in het Camp Nou.

Bayern is dus naar verluidt van plan om heel ver te gaan voor Pedri. De Duitse grootmacht wilde lange tijd niet mee in het transfergeweld van vooral Manchester City en Paris Saint-Germain, maar telde de afgelopen twee jaar voor het eerst transfersommen van boven de vijftig miljoen euro neer. Zo kwam Leroy Sané in 2020 voor zestig miljoen euro over van Manchester City, terwijl het clubrecord op naam staat van Lucas Hernández. Voor de verdediger werd twee jaar geleden tachtig miljoen euro overgemaakt aan Atlético Madrid.

Bij welk bedrag moet Barcelona meewerken aan het vertrek van Pedri?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
27
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
4
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties