Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona overweegt naast Frenkie de Jong nóg 2 absolute topspelers te verkopen

Laatste update:

Zoals eerder door verschillende Spaanse en internationale media werd geschreven is Frenkie de Jong één van die spelers. De Oranje-international verdient in Barcelona een absoluut topsalaris en zou een hoop geld vrijmaken indien hij vertrekt.

Een transfer van De Jong is echter allerminst zeker. Barça zou de middenvelder liever behouden, maar dan moet De Jong wel aan één specifieke voorwaarde voldoen: hij moet zijn contract verlengen. Indien de voormalig Ajacied geen nieuwe verbintenis ondertekent, gaat de voorkeur van zijn werkgever uit naar een zomers vertrek.

Wie ook zomaar na dit seizoen kan vertrekken bij Barcelona is Robert Lewandowski. De Poolse topspits begon ijzersterk aan zijn dienstverband in Spanje en leek zijn transfersom - Lewandowksi kwam in de zomer van 2022 voor 45 miljoen euro over van Bayern München - waard te zijn.

Sinds de tweede helft van de vorige jaargang verkeert hij echter in mindere vorm en ook dit seizoen ligt het doelpuntengemiddelde van Lewandowski lager dan voorheen. De aanvaller kwam in de huidige jaargang nog wel tot 17 doelpunten in 33 wedstrijden, Barcelona overweegt de aanvalsleider desalniettemin van de hand te doen. Dat gegeven kan niet losgezien worden van het riante salaris dat Lewandowski in Camp Nou opstrijkt.

Ook Raphinha zou van Barcelona mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. De buitenspeler, die evenals Lewandowski in de zomer van 2022 arriveerde in Barcelona, wordt als 'inconsistent' beschouwd en verliest met regelmaat de concurrentiestrijd van vleugelspitsen als Ferran Torres, Lamine Yamal, João Felix. Barcelona houdt rekening met belangstelling vanuit de Engeland en Saudi-Arabië.

The Athletic, dat sprak met bronnen binnen de Catalaanse club, noemt ook Ronald Araújo en Gavi als twee spelers die voor Barcelona interessant zijn om te verkopen. Beiden vertegenwoordigen ze een aanzienlijke transferwaarde en het is aannemelijk dat er clubs belangstelling tonen in het tweetal. Zo stond Araújo in de nadrukkelijke interesse van Bayern gedurende de afgelopen winterse transferperiode en werd Gavi reeds gelinkt aan Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties