Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona sluit megadeal en gaat komende zomer vol voor man van 58 miljoen euro

Laatste update:

Barcelona kende de afgelopen jaren financiële tekorten op de transfermarkt en werd zodoende beperkt in de uitgaven. Na nieuwe gesprekken met La Liga over het budget voor komend seizoen, is de clubleiding hoopvol dat deze beperkingen worden opgeheven.

Dat heeft alles te maken met de gloednieuwe deal die de Catalanen met Nike hebben gesloten. De samenwerking gaat de huidige kampioen van Spanje een bedrag van maximaal 1,2 miljard euro opleveren.

Daarnaast ontvangt de Catalaanse ploeg naar verluidt een tekenbonus van 100 miljoen euro van het Amerikaanse kledingmerk. Met deze enorme geldinjectie lijkt Barcelona de gaten in de begroting te dichten en creëren ze slagkracht voor de transferperiode van komende zomer.

Zo zou de afkoopsom in het contract van Silva, die naar verluidt 58 miljoen bedraagt, geen probleem vormen voor de Catalaanse club, die de kleine middenvelder graag toevoegt aan het spelersbestand.

Afgelopen zomer staken er al geruchten de kop op dat de Portugese linkspoot een overstap naar Barcelona zou maken. Silva vernieuwde echter zijn contract bij City, ondanks het feit dat hij het niet langer naar zijn zin had in Engeland.

Zijn komst was destijds niet realistisch, maar dankzij de nieuwe megadeal wel. Door de toenemende financiële mogelijkheden op de transfermarkt komende zomer, is zijn komst mogelijk haalbaar.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
7
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
5
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties