Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisplaats Ocampos kan pijnlijke uitschakeling Sevilla niet voorkomen

Laatste update:

Ocampos stond voor het eerst sinds 1 oktober van vorig jaar weer in de basis, toen hij met Ajax in eigen huis niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel met Go Ahead Eagles. Hagenaar Karim Rekik moest in eerste instantie genoegen nemen met een plek op de bank, maar mocht in de verlenging aantreden als vervanger van voormalig Ajacied Nemanja Gudelj. Op 16 en 23 februari nemen de Sevillistas het op tegen PSV in de Europa League.


Het duurde lang voor de wedstrijd in het Estadio El Sadar echt los kwam. Pas in de 71ste minuut was het Ezequiel Ávila die namens de thuisploeg de ban brak. Rubén García wist een voorzet met zijn hoofd perfect terug te leggen, waarna de Argentijn op listige wijze kon wegdraaien bij Loïc Badé om vervolgens Sevilla-doelman Yassine Bounou te verschalken: 1-0. Pas in blessuretijd kwamen de bezoekers langszij via Youssef En-Nesyri. De vaste aanvalsleider van Marokko wist een scherpe voorzet van invaller Suso attent binnen te prikken: 1-1.


Het doelpunt bleek uitstel van executie. Nadat Rekik pas net in het elftal was gekomen werd vijfvoudig Marokkaans international Abde Ezzalzouli de absolute matchwinner. De 21-jarige buitenspeler kreeg flink wat ruimte van de verdediging van Sevilla en maakte daar optimaal gebruik van door listig terug te kappen, om vervolgens in de korte hoek uit te halen: 2-1. Daardoor moest de viervoudig winnaar van de Europa League alsnog met de staart tussen de benen naar huis.


Copa del Rey
Osasuna
2 - 1
Sevilla

Meer nieuws

Eerste EK-deelnemer maakt selectie precies een maand voor de start bekend
3
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
'Entourage van Ajax-target was afgelopen weekend in de Johan Cruijff ArenA'
10
'Manchester United spot opvolger van Erik ten Hag in de Premier League'
14
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
7
Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties