Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München begrijpt het niet als een Afrikaan meer verdient dan de rest'

Laatste update:

Mané werd dinsdag gepresenteerd door Al-Nassr. De Saudi's namen hem na slechts een jaar over van Bayern, dat in de zomer van 2022 nog 32 miljoen euro aan Liverpool betaalde. Mané wilde liever niet weg, maar de Duitse clubleiding besliste anders. Volgens Cissé stoelde die beslissing op racisme.

"Het was geen voetbalbeslissing", zo beweert Cissé in het programma AfterFoot van RMC Sport. "Sadio's salaris frustreerde de Duitsers. Ze begrepen niet hoe een Afrikaan meer ging verdienen dan de rest, dus wilden ze van hem af. Ze hebben zijn zaakwaarnemers nooit gebeld. Ze hebben Sadio nooit in zijn gezicht gezegd dat hij weg moest. Ze stuurden gewoon Thomas Tuchel om hem te vertellen dat hij derde keus werd op links."

'Leroy Sané is verwaand, dat weet iedereen met verstand van voetbal'
Ook de ruzie tussen Mané en Sané komt aan bod in het interview. Eerstgenoemde zou na de uitschakeling in de Champions League in april een klap hebben uitgedeeld aan Sáne. Mané werd daardoor geschorst en kreeg een boete. Toen lijkt het huwelijk met Bayern te zijn gestrand.

Cissé legt de schuld van de ruzie bij Sané. "Iedereen die verstand heeft van Europees voetbal weet dat hij een verwaand jongetje is. Mané is heel kalm en heeft dat overal waar hij heeft gespeeld laten zien. Sané is over zijn grenzen heen gegaan. Hij heeft zijn excuses aangeboden, omdat hij weet dat hij het verpest heeft en niet Mané."

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
0
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
38
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
69
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
40
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties