Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München wil aan de haal gaan met parel van Xabi Alonso en Leverkusen

Laatste update:

Met dat nieuws komt Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sport woensdag op de proppen. Volgens hem zijn er reeds gesprekken gevoerd tussen Tahs zaakwaarnemer en Bayern.

Niet alleen de club uit Beieren heeft naar verluidt interesse in de diensten van de 28-jarige mandekker. "De speler heeft een hoop opties, maar Bayern maakt een goede kans, aangezien Tah die overstap ziet zitten", aldus Plettenberg op X.

"Er wordt nog niet onderhandeld met Leverkusen. Ook is er nog geen prijskaartje bekend, aangezien de club Tah wil behouden. Leverkusen wil zijn contract, dat tot medio 2025 loopt, zelfs verlengen." Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een transferwaarde van dertig miljoen euro.

Of de 23-voudig Duits international daadwerkelijk een transfer naar Bayern gaat maken, valt dus nog te bezien. Zelf zou Tah de stap graag maken, maar Leverkusen blijft hoop houden op een langer verblijf.

Een kanttekening die bij het transfernieuws geplaatst dient te worden, is dat het nog onbekend is welke coach er volgend seizoen bij Bayern voor de groep staat. Momenteel lijkt Ralf Rangnick de voornaamste kandidaat om de vertrekkende Thomas Tuchel op te volgen.

Tah is dit seizoen een van de sterkhouders in het kampioenselftal van die Werkself. De boomlange verdediger is vaak de middelste van de drie centrale verdedigers in het team van Xabi Alonso.

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
60
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
13
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties