Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München heeft Nederlander op het oog als opvolger van Alphonso Davies

Laatste update:

"Maatsen staat op het lijstje van Bayern", schrijft Plettenberg op X. "Bayern houdt zijn situatie goed in de gaten, maar er is nog niks concreet. Zijn vertrekclausule voor komende zomer bedraagt ongeveer 35 miljoen pond (ruim 40 miljoen euro, red.)."

"Als Alphonso Davies vertrekt bij Bayern, is Theo Hernández momenteel nog steeds de favoriet om hem te vervangen. Maatsen en Gutiérrez zijn alternatieven." Met laatstgenoemde bedoelt Pletenberg Miguel Gutiérrez van Girona.

Davies wordt al enige tijd gelinkt aan Real Madrid. Eind vorige maand maakte The Athletic melding van een mondeling akkoord tussen de Canadees en de Spaanse club. Davies moet in 2024 of 2025 de overstap maken naar Estadio Santiago Bernabéu. De 44-voudig Canadees international vertrekt het liefst komende zomer al naar de Spaanse hoofdstad, maar dan moeten beide clubs het nog wel eens worden over een transfersom.

En dat laatste lijkt nog voor wat problemen te kunnen gaan zorgen. Zo zou Real Madrid denken aan een bedrag van 40 miljoen euro in ruil voor de diensten van Davies, die in München tot medio 2025 vastligt.

Bayern wilde niet meegaan in het bod van de Madrilenen en hoopt bij een eventuele overstap 60 miljoen euro te vangen voor de Canadees. Hoewel de Europese grootmachten nog behoorlijk ver uit elkaar liggen, verwacht men in Duitsland en Spanje dat er een deal zal plaatsvinden.

Mocht Davies uiteindelijk vertrekken, dan geldt Maatsen dus als een potentiële opvolger. De linksback, die nog tot medio 2026 vastligt bij Chelsea, is sinds het begin van 2024 een vaste waarde bij Dortmund. Tot dusver speelde hij twaalf officiële duels namens die Borussen, waarin hij bovendien een keer scoorde. In oktober vorig jaar zat hij voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal, maar hij kwam toen niet in actie.

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
6
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties