Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern wil weer bij concurrent shoppen; Dortmund verlangt liefst 70 miljoen'

Laatste update:

Neuer is nog altijd herstellende van een ski-ongeluk. Sinds december vorig jaar kwam hij niet meer in actie voor Bayern. De 117-voudig international van Duitsland is sinds augustus weer in training, waaruit kan worden opgemaakt dat zijn revalidatie in de laatste fase is beland.

Neuer is echter inmiddels al 38 jaar, terwijl stand-in Sven Ulreich slechts drie jaar jonger is. Bayern was afgelopen zomer al tevergeefs op zoek naar een nieuwe eerste doelman en volgens de laatste geruchten heeft Bayern nu zijn zinnen gezet op de komst van Kobel, die bij Dortmund het volste vertrouwen geniet van trainer Edin Terzic.

Kobel verlengde onlangs zijn contract bij die Borussen tot medio 2028 en kon daardoor ook een salarisverhoging tegemoetzien. In zijn nieuwe verbintenis is geen ontsnappingsclausule opgenomen, waardoor Dortmund hoog in de boom kan zitten.

Foot Mercato schrijft dat BVB maar liefst zeventig miljoen euro van Bayern voor de doelman verlangt. Het management van Kobel zou al veelvuldig contact hebben gehad met de regerend kampioen van Duitsland.

In de persoon van Daniel Peretz vond Bayern afgelopen zomer een jonge doelman die als tweede keeper achter Ulreich kon fungeren. Door de komst van Yassine Bounou, Géronimo Rulli en Kepa Arrizabalaga ging destijds om uiteenlopende redenen een streep.

Mocht Kobel daadwerkelijk de overstap naar Bayern maken dan is hij zeker niet de eerste. De Portugees Raphaël Guerreiro vertrok afgelopen zomer transfervrij naar München, terwijl onder meer Mario Götze, Robert Lewandowski en Mats Hummels hem in het verleden voorgingen.

Meer nieuws

Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
6
Bittere pil voor Pherai en Reis: HSV wacht zevende seizoen op tweede niveau
1
Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
3
Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten
38
Kieft benadrukt: 'Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax'
10
Valentijn Driessen haalt uit naar commentator: 'Dan denk ik: houd je bek!'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties