Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior-captain wil deal met PSV: 'Als jullie het volgende week goed doen...'

Laatste update:

Excelsior boekte zondag een klinkende zege door Heracles Almelo met 4-0 te verslaan. RKC Waalwijk pakte door een late treffer een punt tegen PEC Zwolle (1-1), waardoor beide ploegen op een gelijk aantal punten staan. De Waalwijkers staan momenteel op een veilige vijftiende plaats, door een beter doelsaldo.

Volgende week volgt de laatste speelronde in de Eredivisie, die voor de beslissing zal zorgen. Beide ploegen wacht een zwaar karwei, daar Excelsior op bezoek gaat bij Feyenoord en RKC afreist naar Eindhoven voor de uitwedstrijd tegen kampioen PSV.

Excelsior-aanvoerder El Yaakoubi wordt na afloop van de wedstrijd tegen Heracles gevraagd of hij veel vrienden heeft bij Feyenoord. "Ik ken natuurlijk een aantal jongens daar en ik ben bereid veel te doen", reageert hij.

"Ik denk dat er over en weer wel naar elkaar geappt wordt", vervolgt de 28-jarige centrumverdediger. "We kunnen ook een deal sluiten met PSV. Jullie mogen Couhaib (Driouech, red.) hebben als jullie het goed doen volgende week", grapt hij. "Daar zal ik dan persoonlijk voor zorgen, jongens", richt El Yaakoubi zich tot PSV.

Driouech genoot in januari al interesse van de Eindhovenaren, maar van een winterse transfer kwam het toen niet. Earnie Stewart legde een bod van vier miljoen euro neer in Rotterdam, maar dat was niet genoeg om Driouech los te weken bij Excelsior. Recent werd gemeld dat PSV nog altijd interesse had in de buitenspeler en dat een bedrag van 1,5 miljoen nu voldoende zou kunnen zijn.

Tot slot wordt El Yaakoubi gevraagd wat ze bij Excelsior zullen vinden van zijn uitspraken. "Als wij ons weten te handhaven zullen ze het niet erg vinden", lacht hij. "Maar als het ons niet lukt neem ik mijn woorden terug."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
27
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
30
Motta kondigt afscheid aan bij Bologna, stap naar Juventus kwestie van tijd
16
De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
3
AZ-fans beklagen zich massaal bij Ziggo na pijnlijke uitglijder: 'Een schande!'
62

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties