Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bekerwinnaar Betis haalt viervoudig CL-winnaar binnen met gigasalaris'

Laatste update:

De komst van Isco en het hoge salaris dat hij kan gaan verdienen bij los Verdiblancos hangt nog wel af van het eventueel veiligstellen van Champions League-voetbal in het komende seizoen. Daarnaast moet de club ook nog een grote uitgaande transfer in de zomer doen. Betis staat momenteel vijfde in LaLiga met 57 punten uit 33 duels. De achterstand op nummer vier Atlético Madrid, dat bij deze stand het laatste Champions League-ticket zou bemachtigen, bedraagt momenteel vier punten.

Volgens AS heeft Isco dus overeenstemming bereikt om voor twee seizoenen bij Betis te tekenen met een optie voor nog een jaar. De komst van Isco heeft echter wel een keerzijde. De club zal in de zomer één van zijn sterspelers moeten verkopen. Afgezien van verdedigende middenvelder Guido Rodríguez - voor wie veel belangstelling bestaat uit de Premier League - lijkt de verkoop van Nabil Fekir momenteel het meest realistisch.

De Fransman verlengde zijn contract begin 2022 tot medio 2026. Het bestuur hoopte de middenvelder afgelopen zomer voor minimaal veertig miljoen euro te verkopen, maar een bevredigend bod bleef destijds uit. Isco moet de derde aanwinst voor komend seizoen voor Betis worden. Eerder verzekerde de club zich al van de transfervrije komst van Luiz Felipe van Lazio, terwijl Luiz Henrique voor dertien miljoen euro wordt overgenomen van Fluminense.

Pellegrini werkte tussen 2011 en 2013 bij Malaga al samen met Isco, die dit seizoen bij Real Madrid in twaalf competitieduels niet verder kwam dan 275 speelminuten. Bij Real moet Isco op de flanken doorgaans voorrang verlenen aan Vinícius Júnior, Marcos Asensio en Rodrygo, waardoor hij bij Betis komend seizoen weer aan meer speelminuten hoopt te komen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties