Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekritiseerde Madueke: 'Hij hoeft de bal niet alleen van de zijkant te krijgen'

Laatste update:

Luuk de Jong staat te boek als een van de beste koppers in Europa, maar volgens Madueke betekent dit niet dat hij de international van Oranje enkel met hoge voorzetten in de zestien hoeft te bedienen. "Hij hoeft niet per se de bal van de zijkanten te krijgen", zo werd Madueke na de oefennederlaag geciteerd door Voetbal International. Luuk is een speler die ook de bal in de voet kan krijgen. Maar natuurlijk geeft hij PSV een extra wapen vanaf de zijkant. Dat gaan we zeker proberen te benutten. Ik maak nog steeds mijn acties en ik doe gewoon wat het beste is voor het team. Het is dus niet heel anders."

Madueke kwakkelde het afgelopen seizoen met meerdere blessures, maar is de voorbereiding van PSV nu met het nodige vertrouwen aangevangen. "De voorbereiding gaat goed. Ik bouw langzaam op naar negentig minuten. Ik voel me goed, de training gaat goed. En dit zijn de wedstrijden waar je jezelf kan testen. Ik ben er fit uitgekomen en dat is het belangrijkste. Ik mag niet klagen."

PSV kwam tegen Villarreal sterk aan de leiding via De Jong en ook Madueke viel in positieve zin op. Toch oogstte de twintigjarige vleugelaanvaller ook kritiek van Marciano Vink. Volgens de analist van ESPN leverde Madueke te weinig verdedigende arbeid. "Er is een aantal principes dat PSV goed moet afspreken", aldus de oud-middenvelder. "Een daarvan is óók alles geven als je de bal niet hebt. Die eerste tegengoal, dat komt eigenlijk voort uit gemakzucht van Madueke. Dat soort dingen kan gewoon niet. Ondanks dat hij aan de bal goede dingen doet, kan hij ook zijn team helpen door verdedigend zijn mannetje te staan, of in ieder geval verdedigend te denken. Dat mis ik een beetje bij Madueke", aldus Vink bij ESPN.

Van Nistelrooij zag dit eveneens, maar was milder voor zijn jonge rechtsbuiten. "We zijn elke dag bezig met zijn ontwikkeling, hijzelf vooral. Dan zie je hele mooie stappen, een enorm potentieel. Fysiek maakt hij hele grote stappen. Ook in het besef van 'wat wordt er gevraagd'. Daar kun je zeker een analyse op loslaten, maar die jongen is twintig en heeft een grote toekomst voor zich als hij zo doorgaat."

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
18
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties