Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ex-Fortuna-aanvaller Noslin maakt binnen halfjaar overstap voor 15 miljoen euro

Laatste update:

Volgens Romano en Di Marzio betaalt Lazio een bedrag van circa vijftien miljoen euro voor de voormalig aanvaller van onder meer Fortuna Sittard en TOP Oss. Hij komt op huurbasis over met een verplichte optie tot koop. Noslin is tot medio 2029 aan de Romeinen verbonden.

De transfersom kan nog verder oplopen door twee verschillende bonussen. Wat die bonussen precies inhouden, is vooralsnog onbekend. Verder heeft Verona een doorverkooppercentage van tien procent weten te bedingen.

De deal is opvallend, daar Noslin afgelopen winter pas voor drie miljoen euro de overstap maakte van Fortuna Sittard naar Italië. In de Serie A maakte hij in een half jaar tijd dusdanig veel indruk dat Lazio liefst het vijfvoudige van zijn eerdere transfersom wil betalen.

Bij Verona slaagde de vleugelspits erin liefst vijf keer te scoren in zeventien competitieduels. Ook verzorgde Noslin vier assists. Hij wordt voornamelijk gehaald na aandringen van Lazio-coach Marco Baroni, die eerder aan het roer stond bij Verona.

Afgelopen week werd in de Italiaanse media geschreven dat manager Erik ten Hag de transfer van de Amsterdammer naar Lazio nog wilde kapen. Manchester United had naar verluidt twintig miljoen euro over voor de 24-jarige aanvaller.

Voor zijn overstap naar Verona speelde Noslin dus voor Fortuna Sittard, waar hij tweeënhalf jaar onder contract stond. In de eerste helft van afgelopen seizoen kwam de vleugelspeler tot dertien Eredivisie-wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van der Vaart reageert onmiddellijk op zeer verrassende basisplek Bergwijn
0
Extra wijziging in opstelling Oranje: Bergwijn staat zeer verrassend in basis
76
Paris Saint-Germain zet zinnen op komst van Crysencio Summerville
23
Peter Bosz: 'Joey Veerman heeft zichzelf te veel naar beneden gehaald'
38
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman voert wijzigingen door
129
Bosz kiest voor assistent die met PSV halve finale Champions League haalde
23

Meer sportnieuws

Reacties