Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

België in de ban van gekaapte deal na geslaagde medische keuring

Laatste update:

Genk raakte op de slotdag van de window topscorer Paul Onuachu kwijt aan Southampton en moest om die reden plots op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. De zoektocht naar een vervanger leidde naar Arokodare, die in de Franse Ligue 2 namens Amiens acht keer wist te scoren in 23 wedstrijden. De Nigeriaan, die al langer op het wensenlijstje stond van Genk, wisselde daarmee op het laatste moment van gedachten. Even voor zijn ondertekening had hij namelijk zijn medische keuring doorstaan bij Anderlecht.

Paars-Wit dacht de aanvaller binnenboord te hebben en liet de hele dag een cameraploeg meelopen om hem te volgen. Toen bleek dat Arokodare zijn zinnen had gezet op een transfer naar Genk schakelde Anderlecht door met de komst van Islam Slimani. Laatstgenoemde wordt transfervrij overgenomen van Stade Brest, waar hij dit seizoen in achttien officiële wedstrijden tot twee doelpunten en drie assists kwam. In België wordt het aantrekken van de Algerijns international echter als een 'grote gok' gezien.

Arokodare is blij dat hij voor Genk heeft gekozen. "Ik ben heel blij om in Genk te zijn", laat hij weten in een eerste reactie op de clubsite. "Op dit moment in mijn carrière kan ik mij geen betere club inbeelden. Ik hoop samen met het team de goede resultaten van de eerste seizoenshelft door te trekken en prijzen te pakken. Paul laat grote schoenen achter om te vullen. Maar ik ben vastberaden om mij honderd procent te geven voor deze mooie club."

Technisch directeur Dimitri de Condé is eveneens content met de komst van Arokodare. "Ondanks zijn lengte is hij heel beweeglijk, snel in de eerste meters en sterk met het hoofd", vertelt hij op de clubsite. "Tolu laat vandaag al flitsen van zijn klasse zien. Daarnaast zit er ook nog heel wat rek op. Onder de vleugels van onze technische staf gaat hij de komende jaren nog grote stappen voorwaarts kunnen zetten. We hebben met verschillende andere jonge talenten bewezen dat KRC Genk daarvoor de ideale omgeving is."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
5
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties