Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica heeft strafschop en eigen doelpunt nodig voor gelijkspel tegen Rangers

Laatste update:

Schmidt koos ervoor om Fredrik Aursnes op de linksbackpositie te posteren. De Noor speelt daar zeer geregeld sinds zijn komst van Feyenoord. Een andere ex-Feyenoorder, Orkun Kökçü, zou de hele wedstrijd op de bank zitten. David Neres was de rechtsbuiten, terwijl Ángel Di María op de linkerkant stond. Bij Rangers waren er basisplaatsen voor ex-Eredivisionisten Cyriel Dessers en Fábio Silva.

Omdat Mohammed Diomandé veel te lang nodig had om te beslissen wat hij met de bal wilde doen, kreeg Neres de eerste mogelijkheid in Estádio da Luz. De Braziliaan schoot met links hard richting de korte hoek, waar Jack Butland nog net een handje achter kon krijgen.

Diomandé had even later wél een prima actie in huis aan de linkerkant van het veld. De Ivoriaan gaf prima voor op Lawrence, die net zo goed afrondde met een kopbal in de korte hoek: 0-1.

Rangers zakte terug en hield het achterin compact. Benfica kon in eerste instantie weinig klaarspelen. Zo ging een weinig overtuigende vrije trap van Di María enkele meters naast. De Argentijnse sterspeler nam even later een schitterende pass van Neres in de zestien aan en kwam net tekort om tot een goed schot te komen. Di María claimde een overtreding, die er niet was.

Vlak voor rust kreeg Benfica alsnog waar het op hoopte. Harry Souttar maakte hands en na inmenging van de VAR ging de bal op de stip. Di María pakte zijn verantwoordelijkheid en nadat Jack Butland geel kreeg wegens tijdrekken, schoot de aanvaller van Benfica door het midden raak: 1-1.

Daar leek het voor rust bij te blijven, maar dat was niet het geval. Fábio Silva gaf scherp voor en nadat de bal door een oerwoud van spelers bij de tweede paal belandde, was het Dujon Sterling die uit de rug van Aursnes ontsnapte en afrondde: 1-2.

Benfica wist in de tweede helft lange tijd niet langs de Schotse defensie te raken. Het eigen doelpunt van Connor Goldson, die de bal 'fraai' in eigen goal kopte, kwam dan ook zeer gelegen voor de Portugezen: 2-2. Di María had daarna voor de 3-2 moeten zorgen. De routinier kreeg de bal voor zijn goede linker, maar raakte de bal niet goed en zag de bal over de achterlijn rollen. Benfica kon niet doordrukken, terwijl Rangers het gesloten hield en volgende week in eigen huis de aanval kan zoeken.

Meer nieuws

Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
19
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
28
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties