Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD zet voetbalvolgers op verkeerde been met PSV-transfer van 'Beerens'

Laatste update:

Beerens junior werd onlangs in Nederland door PSV gescout. Na een proeftraining en een wedstrijd ondertekende hij, in gezelschap van PSV-jeugdtrainer Martin de Laat, een vierjarig contract, zo vertelt zijn trotse vader in gesprek met Berliner Zeitung. "Daarna bepaalt de club hoe het verder gaat. Ze hebben in hum omgeving de beste spelers tussen acht en twaalf jaar gescout. Het is Jairo gelukt, hij zit erbij. Ik ben ongelooflijk trots op hem."

Jairo Beerens treedt zodoende in de voetsporen van zijn vader, die eveneens de jeugdopleiding van PSV doorliep. "Ik was toen negen jaar, mijn zoon is er nog vroeger bij." De carrièrewending voor Jairo zorgt ervoor dat Beerens en zijn vrouw Richelle niet elke dag meer onder één dak zullen wonen. "Richelle blijft in Nederland bij Jairo. Ik moet zelf aan mijn carrière denken."

Beerens maakte afgelopen seizoen amper minuten voor Hertha en gaf onlangs aan dat hij bereid is om elders te gaan spelen. "Ik wacht de ontwikkelingen af. Ik heb al met de directie en trainer Pál Dardai gesproken. Hertha wil nieuwe spelers halen, dus het wordt er voor mij niet makkelijker op. Logisch. Ik wil van club veranderen. Ik heb een trainer nodig die in mij gelooft. Iedereen weet waar ik dan toe in staat ben. Alles ligt nog open, er is nog veel tijd."

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
2
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
2
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties