Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz bedolven onder complimenten na 'epische en bizarre' comeback in Sevilla

Laatste update:

De Eindhovenaren keken direct na rust tegen een 2-0 achterstand. Het grote kantelpunt bleek vervolgens de oliedomme rode kaart voor Lucas Ocampos. Hierna veranderde het totale spelbeeld en Ismael Saibari, Nemanja Gudelj (eigen goal) en Ricardo Pepi zorgden voor de drie Eindhovense doelpunten.

"Het wonder van Sevilla, PSV viert een fiesta", kopt De Telegraaf een dag na de sensationele zege in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Journalist Jeroen Kapteijns geeft ook credits aan Bosz. "Niet alleen het fortuin hielp PSV een handje, maar ook Bosz zorgde ervoor dat zijn ploeg het initiatief in de wedstrijd kon pakken. Met aanvallende wissels zette hij het duel naar zijn hand.

"Onder Bosz werkt PSV de ene na de andere jarenlange frustratie weg", haalt Kapteijns aan. "Plaatsing voor de groepsfase van de Champions League werd al ervaren als een bevrijding na drie mislukte kwalificaties in de voorgaande seizoenen." Doordat Arsenal later op de avond geen kind had aan RC Lens (6-0) wist PSV zich ook voor het eerst sinds 2015 te plaatsen voor de achtste finales van het miljardenbal.

Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad zag PSV eveneens een historische avond in Sevilla beleven. De journalist stipt ook aan dat de wedstrijd door de domme rode kaart van Ocampos kantelde. "Natuurlijk was dat een sleutelmoment en voor PSV een geschenk uit de hemel. Maar de remontada die volgde, die moet óók op het conto komen van de invallers bij PSV. En daarmee op het wisselbeleid van de trainer."

"De wissels gaven PSV weer grip en gif", schrijft Wijffels. "En dat niet voor het eerst. Of het nou tegen Vitesse is, tegen Ajax of in de heenwedstrijd tegen Sevilla, toen PSV zich ook terugknokte van een achterstand: er gebeurt iets als er vers bloed in het veld komt."

Rik Elfrink, clubwatcher van het Eindhovens Dagblad, is eveneens van mening dat Bosz enkele uitblinkers mag bedanken. "Ongekend. Zinderend. Bizar. Waanzinnig. Ongelooflijk. Onvoorstelbaar. Episch. Zomaar een greep uit de oordelen die gisteravond na de wedstrijd tussen PSV en Sevilla klonken."

"Bosz kon na afloop op de eerste plaats zijn reserves bedanken, want zij maakten het verschil voor PSV. En niet voor het eerst. De kracht van de bank is dit seizoen al vaak geroemd bij PSV, want op vrijwel elke positie staat een prima vervanger klaar om basisspelers af te lossen. Alleen een logische 'reserve-zes' is niet direct voorhanden", aldus Elfrink.

Champions League
Sevilla
2 - 3
PSV

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties