Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Peter Bosz: 'Joey Veerman deed het niet zo slecht in eerste helft van Nederland-Polen'

Laatste update:

"Joey Veerman heeft zichzelf na de eerste groepswedstrijd van Oranje te veel naar beneden gehaald. Hij was veel te kritisch op zichzelf. Zeker in de eerste helft heeft hij het niet zo slecht gedaan", benadrukt Bosz dinsdag op de eerste persconferentie van PSV van het nieuwe seizoen.

"Natuurlijk ken ik de oorzaak. Maar het is niet aan mij om dat te duiden", weigert Bosz een oordeel te vellen over de vroege wissel die Koeman doorvoerde tegen Oostenrijk. De PSV-trainer sprak tijdens het EK een paar keer met Veerman, maar juist na het debacle tegen de Oostenrijkers liet hij de middenvelder even met rust.

"Hij kreeg al zoveel berichten en apps. Wat we besproken hebben? Dat was allemaal niet zo spannend", aldus Bosz. De verwachting is dat Veerman dinsdag op de bank begint in het achtstefinaleduel van het Nederlands elftal met Roemenië.

Bakayoko


Bosz zag Johan Bakayoko met België worden uitgeschakeld door Frankrijk. De vleugelaanvaller bleef maandag 90 minuten op de bank zitten. Bakayoko had in geen enkele wedstrijd een basisplaats en miste een grote kans tegen Slowakije (0-1 nederlaag).

"Ik kan me niet voorstellen dat dat doorslaggevend is geweest om hem niet meer te gebruiken", een dag na de uitschakeling van de Belgische ploeg. "Ik maak de keuzes niet. Maar één zo'n moment kan nooit zo bepalend zijn."

Bosz weet dat Bakayoko wordt gevolgd door diverse Europese topclubs, al zijn er nog geen concrete gesprekken gaande met PSV. "Er gebeurt nog weinig. Dat komt waarschijnlijk allemaal pas later op gang."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Maurice Steijn laat kans op terugkeer in de Eredivisie aan zich voorbijgaan
13
Blind weigert zich te mengen in discussie over discutabel gebaar Demiral
13
Ajax bevestigt vertrek verdediger en lijkt verlies op de koop toe te nemen
40
Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
Daley Blind verrast Noa Vahle: 'Geen enkele andere Oranje-speler zegt dit'
16
Blind reageert twee dagen later op kwinkslag Van der Vaart over 'onzinwissel'
8

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties