Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Britse media halen uit naar Ten Hag: 'Tactisch, technisch en mentaal overklast'

Laatste update:

James Ducker van The Telegraph schrijft over het verschil in de bedragen die United en Brighton voor hun spelers betaalden. "De basisopstelling van Brighton kostte ongeveer zeventien miljoen euro, minder dan een kwart van het bedrag dat United voor Jadon Sancho betaalde", begint de Britse journalist. "Dahoud was daarnaast de enige speler die in de basis stond die door Roberto De Zerbi zelf is gehaald. Toch werd United tactisch, technisch en mentaal overklast door Brighton. Het boegeroep van de fans is het minste van de zorgen van Ten Hag."

Meer: Defensieve problemen stapelen zich op voor Ten Hag en United

Voormalig United-doelman Peter Schmeichel sprak bij voetbalpraatprogramma Premier League Productions kritisch over ex-Ajacied Lisandro Martínez. "Dit soort dingen gebeuren op het moment bij United, het is allemaal erg individueel", begint de Deen. "Martínez probeert de held uit te hangen en een schot te blokkeren. Hij moet gewoon korter op de man zitten. Het is overduidelijk dat dingen niet goed gaan bij United."

Paul Merson, oud-speler van onder meer Arsenal, schrijft in zijn column voor Sky Sports dat veel mensen zich onterecht richten op de familie Glazer, de eigenaren van United. "Zij worden bekritiseerd, maar ze staan niet binnen de lijnen. Natuurlijk kunnen ze investeren in een nieuw stadion, maar daar gaan de spelers niet beter van spelen. Het verschuilen achter de Glazers moet stoppen. Na deze thuisnederlaag is er weer een jaar verloren gegaan, want nu vecht je voor de tweede, derde, vierde of vijfde plek."

Premier League
Manchester United
1 - 3
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
0
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
11
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
56
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties