Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brobbey slachtoffer van incident: Bruggink loopt direct spelersbus Ajax in

Laatste update:

De dader werd in de kraag gegrepen en meegenomen door de politie. Technisch directeur Arnold Bruggink was direct op de hoogte van het incident en liep daarna meteen de spelersbus van Ajax binnen om zijn excuses te maken voor het gedrag van de fan. Vermoedelijk staat de supporter een levenslang stadionverbod te wachten.

Meer: Duel tussen RKC en Ajax definitief gestaakt na zware hoofdblessure Vaessen | ‘Bommetje’ bij Ajax: twee spelers klagen over speeltijd en positie onder Steijn

Net als na het duel van afgelopen seizoen werd Brobbey opnieuw beledigd. Na de vorige ontmoeting in Enschede deelde Steven Berghuis een klap uit aan de supporter die Brobbey racistisch bejegende. Het kwam Berghuis op een schorsing van drie wedstrijden te staan.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
16
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
67
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties