Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brych volgt voorbeeld Kuipers niet en stopt: 'Kan dit niet nóg een keer'

Laatste update:

"Tijdens het EK heb ik wekenlang de focus gehad, wat ook nodig is om op zo'n toernooi succesvol te zijn", zo laat Brych donderdag weten. "Maar ik kan dat niet nóg een keer doen. Ik heb dus besloten om na dit jaar geen grote toernooien meer te fluiten. Succes hebben op een groot toernooi ontbrak nog op mijn wensenlijstje. Het voelt nu alsof mijn loopbaan helemaal af is", aldus de arbiter uit Duitsland, die op het afgelopen EK een record vestigde.

Brych had op de door Italië gewonnen eindronde de leiding over maar liefst vijf wedstrijden, een prestatie die nog niet eerder door een scheidsrechter was geleverd. De Duitse toparbiter begon het EK met het duel tussen Nederland en Oekraïne (3-2), waarna in de poulefase het treffen tussen Finland en België (0-2) volgde. In de achtste finale stuurde de UEFA hem naar België-Portugal (1-0) en in de kwartfinale naar Oekraïne-Engeland (0-4). Brych sloot het EK af met de ontmoeting tussen Italië en Spanje (winst Italië na strafschoppen) in de halve finale.

De leeftijdsgrens in de Bundesliga ligt op 47 jaar, waardoor Brych in eigen land nog maximaal twee jaar kan fluiten. Hij floot in 2014 de finale van de Europa League tussen Sevilla en Benfica en in 2017 de eindstrijd van de Champions League tussen Real Madrid en Juventus. Björn Kuipers liet deze week overigens weten wél door te gaan als internationaal scheidsrechter. "Zo ver ben ik nog niet", zei de arbiter die zondag de EK-finale floot.

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties