Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cambuur zet recordaankoop uit selectie: 'Ruzie met Henk de Jong'

Laatste update:

"De 27-jarige vleugelaanvaller is na een verschil van inzicht met hoofdtrainer Henk de Jong voorlopig teruggezet naar het Onder 21-team van SC Cambuur. In de winterse transferperiode gaan beide partijen op zoek naar een oplossing", schrijven de Leeuwarders op hun website.

Omrop Fryslân schrijft dat er een ruzie heeft plaatsgevonden tussen Van der Water en De Jong. Volgens het Friese medium zouden de twee eerder ook al gebotst hebben, aan het begin van vorig seizoen. De Jong legde destijds vanwege gezondheidsredenen zijn taken als hoofdtrainer neer.

Chiel Dekker, zaakwaarnemer van de linkspoot, werd gevraagd naar de stand van zaken, maar wilde weinig kwijt over zijn cliënt. Wel liet hij weten dat 'deze situatie geen winnaars kent'.

Van der Water lijkt zijn laatste wedstrijd voor Cambuur dus al gespeeld te hebben, daar hij komende winter mag vertrekken. Zondag moet de aanvaller voor het eerst vanaf de zijlijn toekijken, als de degradant het opneemt tegen FC Groningen.

De flankspeler speelt sinds medio 2022 voor Cambuur, dat hem destijds overnam van het Amerikaanse Orlando City. Naar verluidt maakten de Friezen een bedrag van 700.000 euro over naar de MLS-ploeg, waarmee Van der Water de duurste Cambuur-aankoop ooit werd.

Een volledig gelukkig huwelijk werd het nooit tussen de voormalig Heraclied en Cambuur. In totaal speelde Van der Water 33 wedstrijden voor de club, waarin hij 5 keer scoorde en 3 assists afleverde. Daarnaast degradeerde de club in die periode uit de Eredivisie.

Meer nieuws

'Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
24
V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
3
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
11
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
13

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties