Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren

Laatste update:

De Londenaren spelen momenteel met Nicolas Jackson in de punt van de aanval. De 22-jarige spits kwam afgelopen zomer voor 37 miljoen euro over van Villarreal, maar weet nog niet te overtuigen op Stamford Bridge.

Daarom gaan the Blues komende zomer op zoek naar een nieuwe spits. Osimhen moet dus de nieuwe aanvalsleider van het elftal van Mauricio Pochettino gaan worden.

Chelsea is bereid om 80 tot 90 miljoen euro voor Osimhen te betalen. De Londenaren willen daarnaast Romelu Lukaku gebruiken als ruilmiddel.

Ook is het de bedoeling dat er een jeugdspeler naar Napels vertrekt, mocht Osimhen een contract tekenen bij Chelsea.

Het is echter niet duidelijk of het voorstel kans van slagen heeft. Napoli gaat eerst op zoek naar een trainer voor komend seizoen en het is nog niet duidelijk of hij wel zit te wachten op de komst van Lukaku. Lukaku speelt momenteel op huurbasis bij AS Roma.

Osimhen werd in 2020 voor 77 miljoen euro overgenomen van LOSC Lille. In Napels kwam hij tot dusver 130 keer in actie namens de club. Hij wist hierin 75 doelpunten te maken en gaf 18 assists. In 2023 werd hij kampioen van Italië.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties