Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

België hakt tijdens toernooi knoop door over toekomst bondscoach Tedesco na EK

Laatste update:

België wist zich deze week met hakken over de sloot te plaatsen voor de achtste finale van het EK in Duitsland. De zuiderburen speelden in de derde ronde van de groepsfase doelpuntloos gelijk tegen Oekraïne, wat na de eerder behaalde drie punten tegen Roemenië een tweede plaats in Groep E opleverde.

Die laatste wedstrijd tegen Oekraïne zorgde echter voor de nodige verbazing. In de slotfase van het duel was het evident dat de Belgen speelden om een gelijkspel en het daar bijbehorende getijdrek werd niet gewaardeerd door de aanwezige supporters van de Rode Duivels. Ook in de Belgische pers is er aldoor kritiek over het spel van België te horen.

Binnen de KBVB, de Belgische voetbalbond, wordt er klaarblijkelijk minder getwijfeld aan Tedesco's kunnen. Het Nieuwsblad verzekert dat de Duits-Italiaanse trainer ook na de huidige eindronde voor de Belgische groep zal staan.

"In informele gesprekken wordt de 38-jarige coach volop verdedigd", zo schrijft het Vlaamse medium. "Er wordt ons door meerdere bronnen binnen de voetbalbond verzekerd dat het contract tot 2026 zal worden uitgediend."

"De voetbalbond ziet het bredere plaatje en wil niet alleen afgaan op de resultaten en prestaties op dit EK in Duitsland. Sinds hij het begin 2023 overnam van Roberto Martinez is de voetbalbond erg te spreken over de kwaliteit en de professionaliteit van Tedesco's trainersstaf."

Tedesco zelf zou bovendien 'allerminst' van plan zijn om zijn contract op te zeggen. Ongeacht de prestaties in Duitsland lijkt België dus de toekomst in te gaan met Tedesco aan het roer. Komende maandag om 18:00 uur volgt voor de Rode Duivels de achtste finale tegen Frankrijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
9
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
18
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
16
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
91
Live meepraten op het EK: Spanje - Georgië
80
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
32

Meer sportnieuws

Reacties